Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΤΗΝ LA FIESTA ΤΟΥ ISRAEL GALVAN ΣΤΟ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Με το Καλλιτεχνικό Σύνολο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ (υπεύθυνος: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος) συμμετέχουμε στην παράσταση La fiesta του διάσημου ισπανού χορογράφου και χορευτή φλαμένκο Israel Galvan, στην Όπερα Μπερλιόζ, στο Μονπελιέ της Γαλλίας, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στις 8μμ. 
Το φωνητικό κουαρτέτο του Συνόλου ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ αποτελείται από τους: Παναγιώτη Ανδριόπουλο (διεύθυνση), Χαράλαμπο Καλαπανίδα, Roni Bou Saba, Δημήτρη Καραδήμα.
Avec la collaboration spéciale du Byzantine Ensemble Polytropon : Panagiotis Andriopoulos (directeur musical), Roni Bou Saba, Charalampos Kalapanidas, Dimitrios Karadimas
Η συνεργασία του ελληνικού συνόλου με τον Israel Galvan ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017, στην παράσταση La farsa monea, που παρουσιάστηκε στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών, στο πλαίσιο της documenta14. Συνεχίστηκε στο Kassel της Γερμανίας, όπου επαναλήφθηκε η συγκεκριμένη παραγωγή της documenta και ακολούθησε η συνεργασία στην πρωτοποριακή παράσταση La fiesta. Τον Ιούλιο του 2017 το ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ συμμετείχε στις παραστάσεις της La fiesta στο Φεστιβάλ Grec της Βαρκελώνης, στο περίφημο Φεστιβάλ της Αβινιόν στη Γαλλία και τον Ιανουάριο του 2018 στο Grand Theatre του Λουξεμβούργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails