Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΕΙ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου
«Εντός της Κανονικής μας δικαιοδοσίας και εν τω πλαισίω των Κανονικών μας αρμοδιοτήτων θα επιβάλουμε την ποινή του αφορισμού σε όσους Βουλευτές ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντο και επονείδιστο ύβρι», έγραφε μετά …παρρησίας ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ , για τους βουλευτές που θα ψήφιζαν το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Το Σύμφωνο ψηφίστηκε πανηγυρικά και ο Σεβασμιώτατος …κατάπιε τη γλώσσα του; Ούτε αφορισμοί ούτε αναθεματισμοί. Αντιθέτως, εναγκαλισμοί και ασπασμοί. Κρίμα και τον είχα για …θηρίο! 
«Αγώνα» μεγάλο έκανε ο Σεβ. Πειραιώς και για την μη ίδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ. Χωρίς, φυσικά, αποτέλεσμα. Το Τμήμα λειτουργεί κανονικά. Κρίμα στα σχετικά κείμενά του, που έχουν πεταχτεί στην πυρά της λήθης. Ούτε ο ίδιος τα θυμάται πια. 
Το αυτό ισχύει και για το ισλαμικό τέμενος. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο. Εδώ κι αν είχε δώσει ρεσιτάλ ο Σεβασμιώτατος και ως νομικός, αλλά… Κανείς από τους αγώνες του δεν ευοδούται. 
Ευτυχώς, γι’ αυτόν, υπάρχουν πάντα και οι ομοφυλόφιλοι και εκτονώνεται κάπως, με ολίγη από …κτηνοβασία! 
Αυτά, βέβαια, τα λέει ο Σεβασμιώτατος εδώ και χρόνια. Δεν τα είπε για πρώτη φορά στην εκπομπή της κ. Καινούργιου, για την οποία γίνεται ο σχετικός ντόρος αυτές τις μέρες. 
Και ένα μέρος της κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια ...καμώνεται πως αντιδρά. Κι αμέσως μετά ξεχνά ό,τι είπε ή έγραψε ο Πειραιώς. Οπότε, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός αδελφοί; 
Ο Σεβασμιώτατος θα συνεχίσει το βιολί του, ένα μέρος της κοινωνίας θα ψελλίζει κάτι όταν – ας πούμε – ενοχλείται, και θα περνάμε κι εμείς καλά και ο Πειραιώς καλύτερα! 
Και θα μας φέρει φέτος και το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα, αφού η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τον όρισε εκπρόσωπό της στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός που θα γίνει το Μ. Σάββατο στον Πανάγιο Τάφο. Εκτός και διαμαρτυρηθούν οι Ισραηλινοί για τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τους Εβραίους. Με κορυφαίο εκείνο το «κατηγορώ» κατά του Αδόλφου Χίτλερ διότι – κατά τον Πειραιώς - χρηματοδοτούνταν από τον Ρότσιλντ και εκτελούσε εντολές του διεθνούς σιωνισμού προκειμένου να αναγκάσει τους εβραίους να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη, με σκοπό να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, γιατί γράφει στη λεζάντα "ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ"; Διαθέτει τοιούτους ο ιερός κλήρος; Απίστευτο......

Ανώνυμος είπε...

«Εντός της Κανονικής μας δικαιοδοσίας και εν τω πλαισίω των Κανονικών μας αρμοδιοτήτων θα επιβάλουμε την ποινή του αφορισμού σε όσους Βουλευτές ψηφίσουν..." ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Related Posts with Thumbnails