Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ευχαριστώ θερμά την διακεκριμένη πιανίστρια Βίκυ Στυλιανού, την ξεχωριστή βιολονίστα Τάνια Σικελιανού και την Δάφνη Πανουργιά (απαγγελία στα γαλλικά) για την σύμπραξή τους στην χθεσινή Πατρινή Μουσική Ποιητική Λειτουργία στο AN ART, στην δεύτερη εκδήλωση του κύκλου "Πατρινοί συνθέτες - Πατρινοί ποιητές". 
Ευχαριστώ όσους υποβλήθηκαν στον κόπο και ήρθαν από την Πάτρα για την εκδήλωση, με προεξάρχοντες την συνθέτρια Βάσω Φιλιππαίου, διευθύντρια της Φιλαρμονικής Εταιρείας - Ωδείο Πατρών, και τον ποιητή Δημήτρη Τούλιο. 
Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν ως ακροατές: τον σκηνοθέτη π. Πέτρο Μινώπετρο και τον π. Γρηγόριο Νανακούδη από τις Σπέτσες, την συγγραφέα κυρία Αθηνά Κακούρη, την κυρία Μαίρη Σκλαβούνου, εγγονή του συνθέτη Δημήτρη Λιάλιου και την οικογένειά της, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης "Ο Πρωτόκλητος Ανδρέας" Θεοδόση Γεωργίου και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Μακρυγιάννη, την γλύπτρια Αφροδίτη Λίτη, τον υπεύθυνο του "Αρχείου Ελλήνων Μουσουργών" Θωμά Ταμβάκο, τον συνθέτη Γεράσιμο Σκούρη, την αν. καθηγήτρια  της ΑΣΠΑΙΤΕ Κατερίνα Κασιμάτη και όλους τους φίλους που συμμερίστηκαν το πάθος μας για την Πατρινή πολιτιστική δημιουργία, του χθες και του σήμερα. 
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Πατρινούς ποιητές και αυτής της βραδιάς, που με εμπιστεύτηκαν.
Ευχαριστώ και τον Ιωάννη Πορφύριο - Καποδίστρια, που κάλυψε εξαίσια για άλλη μια φορά την εκδήλωσή μας με την artwork του, αλλά και το διαδικτυακό κανάλι intv,gr και τον δημιουργό του, παιδικό φίλο Γιώργο Αρβανίτη, για την διαχρονική υποστήριξη. 
Π.Α.Α.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφα πράγματα! Μπράβο παιδιά!!!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ-Ε.Μ.

Related Posts with Thumbnails