Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ "ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ" ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ


Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το βράδυ, στο πατάρι των εκδόσεων Εν Πλω, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε μια μουσική και ποιητική εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου - cd του Άγγελου Καλογερόπουλου, με τίτλο: ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ, Ακολουθία ποιημάτων & τραγουδιών.
Γιατί ο Άγγελος Καλογερόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ της μελοποιημένης ποίησης. Άρα μια εκδήλωση μουσική ποιητική, επειδή η ποίηση δεν διαβάζεται μόνο αλλά ακούγεται κιόλας, και τα τραγούδια δεν ακούγονται μόνο αλλά διαβάζονται επίσης… 
Εκτός από τον ποιητή και μουσικό Άγγελο Καλογερόπουλο συμμετείχαν οι: 
Χρίστος Τσιαμούλης, ούτι 
Καίτη Κουλλιά, τραγούδι 
Γιώργος Καλκάνης, τραγούδι - πιάνο 


Οι παραπάνω μουσικοί, μαζί με τους Βασίλη Καπανίκη, κιθάρα και Δημήτρη Κωστή, κόρνο, συμμετείχαν και στην ηχογράφηση των τραγουδιών του Άγγελου Καλογερόπουλου, τα οποία περιλαμβάνονται στο cd που υπάρχει ως ένθετο στην έκδοση Ανακομιδή. 
Ο Άγγελος Καλογερόπουλος είναι φιλόλογος, ποιητής, δοκιμιογράφος, μουσικός. Υπηρετεί με συνέπεια και αφοσίωση όλες του τις ιδιότητες, πάντοτε προς την αλήθεια προσβλέπων. 
Η Ανακομιδή αποτελεί μία ακόμα κατάθεση και συμβολή του Άγγελου Καλογερόπουλου στην μελοποιημένη ποίηση, η οποία μας ενδιαφέρει για το ήθος που εκπέμπει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails