Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ


Συνάντηση της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών με την ψυχολογία 
Η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών σε συνεργασία με την κοινωφελή εταιρεία ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων «Πορεία Υγείας» και με τον Σύνδεσμο Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά σειρά συναντήσεων, υπό την κεφαλίδα «Διάλογοι Θεολογίας Ψυχολογίας». 
Με αυτή την προσπάθεια η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών επιχειρεί να απευθυνθεί στο «πρόσωπο» που πάσχει στην καθημερινότητα και να απαντήσει στα ερωτήματά του με την συνδρομή της ψυχολογίας. Με την παρουσία διακεκριμένων θεολόγων, κληρικών, ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών θα επιχειρηθεί μια γόνιμη συζήτηση και ένας γενικότερος προβληματισμός. 
Η φετινή διοργάνωση τιτλοφορείται «Δραπετεύοντας από την ελευθερία μας» και στα πλαίσια αυτής θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στο Δημαρχείου του Βόλου στις 6.30 μ.μ. Πρώτος ομιλητής θα είναι ο π. Βαρνάβας Γιάγκου, εφημέριος Ι. Ναού Λαοδηγήτριας Θεσσαλονίκης, Υπεύθυνος Γραφείου Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης με θέμα, Φόβος θανάτου και καθημερινά άγχη και δεύτερος ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης, Παιδοψυχίατρος (Dr.), Ψυχοθεραπευτής Η συνδρομή της οικογένειας στη γένεση και τη διαχείριση των φοβιών. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails