Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


φωτογραφίες: Ιδιωτική Οδός 
Σήμερα το μεσημέρι στις Εκδόσεις Αρμός, στο κέντρο της Αθήνας, για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άγγελου Καλογερόπουλου "Αφηγήσεις ενός επόμενου κόσμου". 
Κείμενα του σήμερα και του αύριο. Επίκαιρα και ουσιαστικά. Όπως ακριβώς και ο συγγραφέας τους. Ο Άγγελος Καλογερόπουλος είναι φιλόλογος, ποιητής, δοκιμιογράφος, μουσικός. Υπηρετεί με συνέπεια και αφοσίωση όλες του τις ιδιότητες, πάντοτε προς την αλήθεια προσβλέπων. 
Σήμερα, στην παρουσίαση στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Αρμός, επιστράτευσε φίλους του μουσικούς και ανάμεσα στα κείμενα από το βιβλίο που διάβαζε η Σίσσυ Φωτοπούλου, μας έπαιξε δικές του μουσικές αλλά και παραδοσιακά τραγούδια στο τέλος. 
Χάρηκα ιδιαιτέρως διότι συνεργάζεται με δύο παλαιούς μου φίλους από την Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν ήμασταν φοιτητές, τον Κώστας Γράμπα που παίζει ταμπουρά & τοξωτό ταμπουρά και τον Γιώργο Γενναίο στο λαούτο. Εξαιρετικά παιδιά και θαυμάσιοι μουσικοί. Συμμετείχαν επίσης οι κυρίες: Δήμητρα Τσίγκα στο τραγούδι και Σύλβια Κουτρούλη, νάι και λάφτα. Στο ούτι ο Άγγελος Καλογερόπουλος. 
Ένα αφηγηματικό μουσικό καλοκαιρινό αθηναϊκό μεσημέρι. Που δεν το βρίσκεις συχνά... 
Π.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails