Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Ο Αλέξανδρος Κ. Παπαδερός με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο καθηγητής Αλέξανδρος Κ. Παπαδερός, πρ. Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, θα συμμετάσχει σε διεθνές οικολογικό συνέδριο στο Βανκούβερ του Καναδά, ως προσκεκλημένος ομιλητής. 
Στις 27 Μαΐου θα απευθύνει χαιρετισμό, ως ο επίσημος καλεσμένος, σε εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών του Βανκούβερ, αφιερωμένη στη ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Επίσης θα επισκεφθεί το Σηάτλ των ΗΠΑ, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του φίλου του Αμερικανού συγγραφέα ROBERT FULGHUM (ο παππούς Ειρηναίος, ο πρ. Κισάμου και Σελίνου, τον έχει ονομάσει ΡΩΤΟΚΡΙΤΟ και ο ίδιος χρησιμοποιεί ως επώνυμό του το Φουλτζαμάκης). 
Όπως είναι γνωστό, ο κ. FULGHUM διαμένει κατά καιρούς στην περιοχή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, όπου συγγράφει μέρος των έργων του, τα οποία μεταφράζονται σε πολλές γλώσσες και είναι γνωστά σε πολλές χώρες του κόσμου. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στα Αγγλικά το δίτομο έργο του THIRD WISH σε πέντε μέρη. Οι 918 σελίδες του έργου αποτελούν έναν ὐμνο της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Κρήτης. 
Η Ιδιωτική Οδός εύχεται στον αειθαλή Καθηγητή Αλέξανδρο Παπαδερό καλή περιοδεία στον Καναδά και στις ΗΠΑ, και με το καλό να αναρτήσουμε τους καρπούς αυτής της περιοδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails