Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Εκδήλωση για τις Μεταμοσχεύσεις, η 9η δράση του Κέντρου Λόγου Μπανάτου «Αληθώς»


Το «ΑΛΗΘΩΣ», το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου στη Ζάκυνθο, συνεχίζοντας τις δράσεις του, διοργανώνει σύναξη ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα των Μεταμοσχεύσεων. 
Η εκδήλωση, η 9η κατά σειρά του "Αληθώς", θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, 27 Μαΐου 2012  και ώρα 8.30 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει: 
α) Διάλεξη από τον γιατρό – ερευνητή του Πανεπιστημίου Harvard κ. ΝΙΚΟ ΣΚΑΡΤΣΗ, με θέμα: «Μεταμοσχεύσεις: Επιτεύγματα και μελλοντικές προκλήσεις». β) Ομιλία – παρουσίαση από τους γιατρούς νεφρολόγους τού Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου «Ο Άγιος Διονύσιος» κ. ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΛΟΦΩΝΟ, με θέμα: «Η νεφρολογική υποστήριξη στη Ζάκυνθο». 
Οι ομιλίες θα συνοδευτούν από προβολή εποπτικού υλικού, ενώ, αμέσως μετά, θα υπάρξει δυνατότητα συζήτησης. 
Η βραδιά θα κλείσει με άσματα, που θα αποδώσει η Χορωδία του Πρωτοψάλτη Μπανάτου κ. Δημήτρη Κάνδηλα.
Στο νυχθημερόν, το ιστολόγιο που επιμελείται ο φιλόπονος εφημέριος του Μπανάτου ποιητής π. Παναγιώτης Καποδίστριας, υπάρχουν πολλές σχετικές με την αποψινή εκδήλωση αναρτήσεις. Ενδεικτικά παραπέμπουμε:

Επίσης, από  το "ΑΛΗΘΩΣ" ανακοινώνεται ότι, με αφορμή την ολοκλήρωση σήμερα 27/5, των εννέα Συνάξεών του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2011-12, πρόκειται να εκδοθούν και επιδοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης των δραστηριοτήτων τού Κέντρου σε όσους και όσες τις παρακολούθησαν είτε ανελλιπώς, είτε ως επί το πλείστον.
Περισσότερα διαβάστε εδώ.
Ευχόμαστε το "Αληθώς" να φέρει κι άλλο και πολύ την επόμενη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails