Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ


Oι πληροφορίες μου, αγαπητοί συνοδίτες, είναι ασφαλείς και της τελευταίας στιγμής.
Ο μουσουλμανικός κόσμος, κυρίως ο αραβικός, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, που στην ουσία καλύπτει τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τις "ισλαμοφοβικές" δηλώσεις του. Ετοιμάζονται σφοδρές αντιδράσεις.
Και πάνω στην ώρα βγαίνει και ο Γλυφάδας Παύλος για να δηλώσει την αμέριστη συμαράστασή του στον Πειραιώς, δηλ. για να μας πει πως τελικά ο Πειραιώς δεν είναι ένας μέσα στην Ιεραρχία, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που συμμερίζονται αυτές τις απαράδεκτες απόψεις του και ένας ένας θα εκδηλώνεται!
Η κατάσταση για την Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι καλή. Το πράγμα έχει ξεφύγει από τα Ελλαδικά πλαίσια και παίρνει διεθνείς διαστάσεις. Η Ιεραρχία πρέπει να δράσει επιτέλους σοβαρά και υπεύθυνα. Πρέπει να καταδικάζει απερίφραστα πάραυτα ανάλογες δηλώσεις. Φοβούμαι μήπως είναι ήδη αργά... Μακάρι οι φόβοι μου να διαψευσθούν.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαιρόμαστε τέτοιους ιεράρχες αξιοι!!!!!!!! Τα αξιώματά τους τους έκαναν να ξεχάσουν το πραγματικό και αληθινό περιεχόμενο της πίστεώς μας. Ας διαβάσουν ξανα την Αγία Γραφή και ιδιαίτερα όλες τις παραβολές του Κυρίου και ίσως τότε καταλάβουν τον κατήφορο που έχουν πάρει. Ο κύριος μας δεν δίδαξε ποτέ το μίσος δεν φοβήθηκε ποτέ την διαφορετικότητα. Αλήθεια που μας πηγαίνουν τέτοιοι ιεράρχες. Δεν μένει παρά να ανάψουμε φωτιές της νέας ιεράς εξέτασης και να τους κάψουμε όλους τους μουσουλμάνους. Αντε τι καθόσαστε ξεκινήστε.!!! Ορθόδοξοι Μουτσαχεντίν.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Πειραιώς έχει σύμμαχο τον Γλυφάδας σε τέτοιο ένα λεπτό&ευαίσθητο θέμα...τι να σχολιάσει κανείς....δείτε απλά τα πρακτικά της Ιεραρχίας και τα σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ μιάς συνεδρίας του Φθινοπώρου του 2003....αληθινά "κουκλίστικη" αυτή η συνεδρία!!!!!!

π.Ν.Σ. είπε...

Λυπάμαι πολύ αλλά οι ιεράρχες μας ασχολούνται με το "καυτό" θέμα του εναγκαλισμού τους με την πολίτεια και πως θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα.... με το Ισλάμ θα ασχολούμαστε τώρα...

...εδώ χάνουμε τον "μπερντέ" και την σφραγίδα από τα χέρια... άσε που θέλουν να βγάλουν από τους τίτλους των εκκλησιαστικών εγγράφων το "Ελληνική Δημοκρατία" ... πω,πω!!!

...ευτυχώς πλέον που υπάρχουν και πεφωτισμένοι ιεράρχες που έπαψαν να παίζουν με τις κούκλες και τα μουστάκια τους... και κηρύττουν Χριστό... σίγουρα όχι εσταυρωμένο, αλλά σταυρωτή!!!

Σα δε ντρέπονται!

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Κακοήθη σχόλια για δύο λαμπρούς ιεράρχες.

Ανώνυμος είπε...

@ 5.26΄Αυτά να τα πεις στους:Άνθιμο
,Αμβρόσιο,Κοσμά,Νικόλαο-Φθιώτιδος
και άλλα "μυρίπνοα άνθη" του..... παραδείσου της Σ(η)επτής Ιεραρχί-
ας,που από πέρυσι δημιουργούν διά-
φορες κάστες και..αντιστάσεις της κακιάς ώρας και της ελεεινής μορ-
φής!!Κάποιος πρέπει να τους μιλή-
σει για το REXONA κι ότι εδώ ΔΕΝ είναι ούτε Ιράν ούτε ταλιμπάν!ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Με-
ντζελόπουλου,αν και δεν τις συμμε-
ρίζομαι δεν είπε και κανένα ψέμα!Δε βλέπουμε ΤΙ γίνεται κάθε φορά από τις διάφορες ισλαμικές οργανώ-
σεις;!Όπως επίσης και για το Σιωνι-
σνμό!Έχουν γραφεί τόμοι βιβλίων για τις ιδέες και τη δράση του!!Αντισιωνισμός ΔΕΝ σημαινει κατ'ανά
γκην και αντισημιτισμός,που δεν περιλαμβάνει μόνο τους Εβραίους!!Σταματώ εδώ!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να περιμένει κανείς από μια σύνοδο που φτιάχνει επιτροπή για να ασχοληθεί με τα θρησκευτικά και δε δείχνει να ενδιαφέρεται για τις θέσεις του θεολογικού συνδέσμου ΚΑΙΡΟΣ. Φρόντισαν να καλέσουν εκπρόσωπο της ΠΕΘ αλλά όχι του ΚΑΙΡΟΥ. Λες και οι θεολόγοι εκφράζονται συλλήβδην από τις ιδέες της ΠΕΘ! Αλίμονο.

Ανώνυμος είπε...

το blog σας ειναι διωκτης των ορθοδοξων φωνων,λυπουμαστε πολυ!

Ανώνυμος είπε...

Πολεμείτε τον Σεβασμιότατο Πειραιώς επειδή είπε την αλήθεια.
Η αντίδρασή σας αυτή όμως προέρχεται από το γεγονός ότι κατά βάθος θεωρείτε την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη σαν μία απλή θρησκεία παρόμια με τις άλλες.
Εδώ ειναι το λάθος σας φίλοι μου.
Εύχομαι, με τη βοήθεια του Θεού, να κατανοήσετε τη μοναδικότητα της πίστεώς μας που ανέδειξε αναρίθμητα πλήθη μαρτύρων και αγίων και δια του μυστηρίου της μετανοίας και εξομολογήσεως να επιστρέψετε στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.
Τότε και μόνο, θα καταλάβετε τη διαφορά.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Δεν προσκάλεσαν τον Καιρό;

Αυτό κι αν είναι ψέμμα.

Ο πνευματικός πατέρας του "Καιρού" Σταύρος Γιαγκάζογλου τα λέγει καθημερινά με το Μακαριότατο καθότι- ως μη όφειλε - στενός συνργάτης του.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βλέπω τα εξής:

1) Ο Πειραιώς μίλησε εναντίον τών Σιωνιστών όχι τών Εβραίων. Τώρα εσείς γιατί φωνάζετε εναντίον τού Πειραιώς;

Μήπως συμπαθείτε τούς Σιωνιστές ( τουτέστιν τούς Μασόνους;).

Γιά ξεκαθαρίστε λίγο την ατζέντα σας, καί κυρίως τήν καρδιά σας.

2) Ο Πειραιώς μίλησε εναντίον τών Ισλαμιστών, αυτών δηλαδή πού σκοτώνουν τούς λεγομένους "απίστους" ( τουτέστιν εμάς τούς Χριστιανούς όπως καί τούς άλλους πρόσφατα στήν Αλεξάνδρεια ).

Συμπαθείτε λοιπόν κι΄ εσείς τέτοιες καταστάσεις;

3)Θεωρείτε ότι η πολιτισμένη ( έστω και με τα όποια προβλήματά της ) Ευρωπαϊκή καί κυρίως Ελληνική κουλτούρα μπορεί να συμβιώσει με ανθρώπους πού δεν έχουν αφήσει γάτα καί σκύλο χωρίς να τον γδάρουνε καί να τον φάνε στά Πατήσια καί γύρωθεν τόπους καί πού θέλουνε τζαμιά καί χοτζάδες να φωνάζουν μέσα στήν Αθήνα 7 φορές τήν ημέρα;

Είστε κι΄ εσείς λοιπόν με τέτοιου είδους γατοφάγους καί σκυλοφάγους;

Εάν "ναί", τότε φαίνετε ότι, είτε από τήν υπερβολική "δημοκρατία" σας έχετε χάσει το μέτρο, είτε από την εμπάθειά σας σε κάποια πρόσωπα βρίσκεστε σε κατάσταση εκτροχιασμού καί δεν τόχετε ακόμη καταλάβει...

Ήμαρτον αγαπητοί αδελφοί, αλλά τα γεγονότα μιλούν πιά από μόνα τους...

Αναξίμανδρος

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ανδριόπουλε
όταν θίγετε παρόμοια θέματα, οι σχολιαστές σας κάνουν το blog σας γίνεται λίαν ψυχαγωγικό!(π.χ. Αναξίμανδρος κ.λ.π)

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ψυχαγωγικό; Με την έννοια ότι κάνει αγωγή της ψυχής ο Αναξίμανδρος.

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε φίλε! επικοινωνεις με το κεφάλι σου; δεν μας παρατάνε οι μουσουλμάνοι που θα αντιδράσουν ...
και κάμποσοι ανεγκέφαλοι σαν εσας κάθονται και το συζητάνε αυτό. αν είσαστε σε μουσουλμανική χώρα με ποσοστό 97% (οπως εμεις με τον χριστιανισμο) θα τολμουσατε οχι να διαμαρτυρηθείτε αλλά να σκεφτειτε να διαμαρτυρηθειτε αν οι χοτζάδες σας έβριζαν; χώρια που δεν θα είχατε ουτε καν την ευκαιρία να το συζητήσετε. τι στο διάολο πεμπτη φάλαγγα ειστε εσεις οι δηθεν προοδευτικοί θεολόγοι.....εξισλαμισμένοι μάλλον

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους τα λες κουμπάρε Τελεβάντο! Τα κοπέλια του Γιαγκάζογλου φταίνε για όλα. Καλά που είσαι κι εσύ ο big brother της ακαινοτομήτου πίστεως με το άγρυπνο μάτι σου και τους τα χώνεις, γιατί αλλιώς αυτοί όλοι οι ρεμπεσκέδες του Καιρού θα την είχαν χαλάσει την πίστη των πατέρων μας. Αλλά δε θα τους περάσει. Όσο υπάρχει Τελεβάντος Καιρο-σκόπος να τους σκοπεί άγρυπνα η Ορθοδοξία θα θριαμβεύει. Για μετά πάντως δεν παίρνω και όρκο...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να μη μιλάει κανείς για σιωνισμό και ισλαμισμό, γιατί αυτομάτως κονομάει την ταμπέλα του μουτζαχεντίν... Νομίζω ότι κάποιοι περνούν παιδικές αρρώστιες στο μυαλό τους, παρόμοιες μ' εκείνες τις αριστερίστικες, που πέρασε η πολιτική ζωή του τόπου μας, τα τελευταία 30 χρόνια και μας οδήγησαν στο κλαρί.

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσουν οι διασυνδέσεις σου Ανδριοπουλε!! μηπως να σε κανουμε Πρεσβη των Αραβικών Εμιράτων στην ΕΛΛΑΔΑ;

Related Posts with Thumbnails