Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: "ΑΡΣΑΚΕΙΟ, ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"



Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (ΣΑΦΕ) της Πάτρας, ένωσε απόψε πολλές γενιές αποφοίτων του Αρσακείου Πατρών στην έκθεση φωτογραφίας που επιμελήθηκε και εγκαινιάστηκε στο ιστορικό παλαιό Αρσάκειο επί της οδού Μαιζώνος, με τίτλο: "Αρσάκειο, στο πέρασμα του χρόνου".

Παλιές Αρσακειάδες, πολλών ...Μαϊων, αλλά και πρόσφατοι απόφοιτοι, κορίτσια και αγόρια, προσήλθαν στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του παλιού κτηρίου για να δουν από κοντά την διαδρομή ενός Αρσακειακού αιώνα και να αναζητήσουν τον εαυτό τους μέσα σ' αυτή την φωτογραφική αναδρομή.


Εκεί και παλιές δασκάλες του Αρσακείου και εκπαιδευτικοί του σήμερα. Όλοι μαζί. Μέλη της ίδιας Αρσακειακής οικογένειας. Υπογραμμίζοντας τη διαχρονική προσφορά του Αρσακείου στην παιδεία της πόλης των Πατρών.


Όντως αξιέπαινη η πρωτοβουλία του ΣΑΦΕ για την διοργάνωση αυτής της έκθεσης φωτογραφίας που ξύπνησε μνήμες και προκάλεσε συγκινήσεις. Μακάρι να υπάρξουν ανάλογες δραστηριότητες και στο μέλλον, καθώς ο ΣΑΦΕ πλαισιώνεται και από νέους αποφοίτους με όρεξη και κέφι για δημιουργία και προσφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails