Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΟ INTV.GR ΤΟ FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ


Δείτε στο intv.gr αγαπητοί συνοδίτες, στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2009, την εκδήλωση για την Εναλλακτική Πολιτιστική Δραστηριότητα, όπου παρουσιάστηκαν το διαδικτυακό κανάλι intv.gr, το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας Ρεφενέ και το Πλήρωμα 94.
Το intv παρουσίασε ο Π. Ανδριόπουλος: "Όπως εξήγησε ο συνεργάτης του intv.gr Παναγιώτης Ανδριόπουλος, φιλοδοξία του δημιουργού intv.gr του Γιώργου Αρβανίτη, είναι να αγκαλιάσει όλες τις ερασιτεχνικές καλλιτεχνικές προσπάθειες της πόλης και να αναδείξει πράγματα που τα άλλα κανάλια δεν τα προβάλουν. Ένας ακόμα στόχος του είναι η προβολή Πατρινών που διαπρέπουν σε άλλες πόλεις της χώρας και στο εξωτερικό. «Υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που δεν έχει την δυνατότητα να προβληθεί. Εμείς δίνουμε βήμα και φωνή σε όσους έχουν να πουν κάτι καλό αλλά «θάβονται» στην λαίλαπα της τρέχουσας δημοσιογραφίας», υπογράμμισε ο κ. Ανδριόπουλος" (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Επιχειρήσεων)

- Δείτε ακόμα στο intv.gr :Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails