Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΡΑΣΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ


Διαβάστε, αγαπητοί συνοδίτες, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ το ρεπορτάζ των Κοσμά Βίδου και Δώρας Παυλίδου Τα ράσα φέρνουν τηλεθέαση.
Οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας στα media, τα νούμερα της τηλεθέασης των σχετικών με την Εκκλησία εκπομπών, τα διαφημιστικά τρέιλερ, το κήρυγμα από τηλεοράσεως και οι διαξιφισμοί στα "παράθυρα".

Ηθικόν δίδαγμα από το ρεπορτάζ: Η παρουσία των εκπροσώπων της Εκκλησίας στα media είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου!
Ο κατήφορος, θεωρώ, σταμάτησε κάπως στην μετά Χριστόδουλο εποχή, αλλά το πράγμα απαιτεί εγρήγορση και προσοχή.
Καλό θα ήταν η Διοικούσα Εκκλησία να σκύψει πιο σοβαρά πάνω στο θέμα της παρουσίας της στα ΜΜΕ. Αλλιώς κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να εκπίπτει στην γελοιοποίηση...


Πίνακας, Βεβηλωτής, Τsiaras Philip

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελεος !!! 2 χρονια σχεδόν στο χώμα ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος και ακόμα τρωγεστε με αυτόν! Αλλά τι λέω ο ασχετος! Ετσι είναι τα ψηλά και καρποφόρα δεντρα πετροβολούν οι κοντοί! Γιατί όλοι οι μετα Χριστόδουλον ειναι τόσο κονόί που ζαλίζονταν απο το ΥΨΟΣ της προσωπικοτητας του. Το παράξενο ειναι οτι ακόμα και στο χώμα τον τρεμουν! ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ να δεις τα κορακια που κραζουν!!!!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΚΟΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!!!!
Υ.Γ. : ευτυχώς που οι μετα τον Χριστόδουλο που ευαγγελίζονταν μια καλύτερη εκκλησία χωρις δημοσιες εμφανίσεις κλπ δεν τα κανει. Βεβαια δημοσιες εμφανίσεις δεν κανει (πως να τις κανει αλλωστε) αλλα ειναι χειροτερη στη διαπλοκη!!!

Vater Panajiotis είπε...

Ανώνυμε,

είτε είσαι της Χρυσοπηγής είτε απλά δεν ζυγίζεις καλά τα γεγονότα. Ούτως ή άλλως όμως, η προσωπολατρεία είναι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

γιατι εισαι τοσο κοντόφθαλμος 6.09
οποιος μιλάει για τον Χριστόδουλο ειναι της Χρυσοπηγής; πιο μεγάλη προσωπολατρεία απο την περιρρέουσα στο ιστολόγιο αυτό για τον Βαρθολομαίο υπάρχει;
α! και για να βαλουμε τα πράγματα στη θέση τους: δεν εχω γράψει εγώ το πρώτο σχόλιο....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κοπεί ειναι η αναμετάδοση της λατρείας,και δη της θ.λειτουργίας,και απο τους λεγόμενους εκκλησιαστικούς σταθμούς-καταντά βλασφημία το πράγμα.Όποιος διαβάζει Ζηζιούλα θα καταλάβει το γιατί.

Related Posts with Thumbnails