Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Στο Φως Φαναρίου δείτε, αγαπητοί φίλοι, το φωτορεπορτάζ του Νίκου Μαγγίνα από το συλλείτουργο των Προκαθημένων, του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και του Πατριάρχου Μόσχας Κυρίλλου, που τελέστηκε σήμερα στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ευγνωμονούμεν το ευσεβές 'Εθνος Σας, διότι εις καιρούς δυσχειμέρους του Γένους ημών υπήρξε μεταδοτικόν εν αγάπη και ελεημοσύνη πολλή προς τους του Χριστού πένητας. Παρέσχε καταφύγιον και προστασίαν εις πολλούς εμπεριστάτους και διωκομένους αδελφούς, εις πλείστους ορφανούς και εκριζωθέντας, ενώ εφιλοξένησεν επί σειράν ετών μετά τιμών πρεπουσών και το αθλητικόν λείψανον του αοιδίμου προκατόχου ημών Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε΄". Ταύτα, μεταξύ άλλων, είπε ο Πατριάρχης του Γένους προσφωνών τον Πατριάρχην Μόσχας κατά τα επιδόρπια του επισήμου γεύματος εις τα Πατριαρχεία την παρελθούσαν Κυριακήν. Προφανώς δεν υπάρχει Ρωμιός, όπου γης, ο οποίος θα μείνει ασυγκίνητος ακούων τους λόγους αυτούς, οι οποίοι μυροβλύζουν Ιστορίαν και Αίματα, του Πατριάρχου του!
Ο.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΣ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ....) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ, ΗΜΕΙΣ ΕΙΧΟΜΕΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ" ΤΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΟΣΧΑΣ ΑΛΕΞΙΟΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 1991, ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΣΧΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ......
ΙΔΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ, ΕΝ ΦΑΝΑΡΙΩ, ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΣ.

Related Posts with Thumbnails