Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΟΥΡΗ ΣΤΟ INTV.GR


Δείτε κι ακούστε, αγαπητοί φίλοι, στο διαδικτυακό κανάλι www.intv.gr την συνέντευξη που ευγενώς μας παρεχώρησε η διακεκριμένη συγγραφέας κ. Αθηνά Κακούρη. Νομίζω είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα λέει.

10 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

Παρακαλώ, διαβίβασε τον θαυμασμό μου στην Ερίτιμη Κυρία Αθηνά Κακούρη!
Είναι και πολύ πρώτη!!!

Συγχαίρω κι εσένα, αγαπητέ Παναγιώτη, για την δημοσιογραφική σου επίδοση και την παρουσίαση σημαντικών προσωπικοτήτων από το intv.gr!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Π.Κ. φτάνουν πια αυτά τα εγκώμια προς κάθε ενέργεια του Παναγιώτη. Και το γλείψιμο έχει τα όριά του.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνανώνυμε , αν γνώριζες , όπως εγώ , τον Π.Κ. , όχι δεν θα το έγραφες αυτό που προέγραψες , αλλά & θα υποκλινόσουν εμπρός του .

Ανώνυμος είπε...

Το γλείφειν ανθρώπινο, το εμμένειν στη υποκρισία της ανωνυμίας σατανικόν...

panagiotisandriopoulos είπε...

Aγαπητέ ανώνυμε 14/3 6:54πμ

Προφανώς το νοσηρό - αν μη και διεστραμμένο - μυαλό σου δεν μπορεί να χωρέσει ότι δύο άνθρωποι, εν προκειμένω εγώ και ο Π.Κ., έχουν μια αληθινή και ανυπόκριτη σχέση.

"Γλείψιμο" ονειρεύεσαι λοιπόν.
Ούτε που σου περνάει απ' το μυαλό η συναντίληψη. Η άνευ ορίων, άνευ όρων.

Περαστικά σου!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θυμώνει πονάει.
Γιατί πόνεσες Παναγιώτη;
Στο απυρόβλητο δεν είναι κανένας.
Εμένα μου πέρασε.
Εσένα;

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σε όλου σας-μας … αυτή την ευχή-προσευχή την έχουν ανάγκη οι περισσότεροι που γράφουν εδώ και εγώ και εσύ και ο Π.Κ.. ποτέ δεν μπόρεσα να κατανοήσω γιατί αυτοί οι προσωπικοί διαξιφισμοί από τους αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτή η ένταση ο ανώνυμος έγραψε την γνώμη του τι με αυτό ο καθένας εδώ μέσα λέει ότι του γουστάρει. Αλλά μάλλον όταν βαρούν Μητροπολίτη Ιεροκήρυκες Ιεροψάλτες των Πατρών ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα όταν κάποιος κτυπά φίλο τότε….. αρχίζει η υπεράσπιση χωρίς λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αγαπητέ (Καστρινέ ), που δεν είμαι ιστολόγος & δεν έχω σχέση με blok & που δεν έχω κανένα ώφελος να υποστηρίζω κάποιον , σου λέω ότι ο Π.Κ. είναι αδαμάντινος χαρακτήρας & δεν ΄χει σχέση με κολακείες & τα τοιαύτα .
Απλώς είναι ένα μυαλό , που σκέπτεται τουλάχιστον 5 10ετίες μπροστά .
Συνυπήρξαμε προ 28ετίας & απο τότε ,το λιγότερο που μπορώ να σου πώ , διδάσκομαι από την γλαφυρή γραφίδα του , αλλά & τήν εν γένει πορεία του μέσα στο εκκλησιαστικό γίγνεσθαι .
Αδελφέ Π. να είσαι γερός !!!!!

Ανώνυμος είπε...

η συνέντευξη αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με την κα Κακούρη. είπα κυρία γιατί αυτό μου φάνηκε το επικρατέστερο γνώρισμά της, φαίνεται να το κουβαλά και στην τέχνη της. με εντυπωσίασε η απλότητά της, η τεκμιριωμένη γνώμη της, η σταθερή άποψη της και η διάκρισή της.
Παναγιώτη συγχαριτήρια για την συνέντευξη αυτή, όπου έθιξες στην κα Κακούρη σημαντικότατα θέματα.

Related Posts with Thumbnails