Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΣΤΟ INTV Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Στο www.intv.gr μπορείτε να δείτε και ν' ακούσετε, αγαπητοί συνοδίτες, το τόλμημά μας, να παρουσιάσουμε δηλ. με το Πολύτροπον τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, για φωνή και πιάνο.
Πρόκειται για την εκδήλωση - αφιέρωμα στον ποιητή Γ. Ρίτσο που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή στην ιστορική αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρείας - Ωδείο Πατρών ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πάτρας.
Επιτάφιος του Θεοδωράκη, λοιπόν, ένα κορυφαίο έργο, με τους φίλους και συνεργάτες: την σοπράνο Μαριμέλ Χρύση, που είναι και φιλόλογος, και τον πιανίστα Τάσο Σπηλιωτόπουλο. Ο Roni Bou Saba, ο φίλος ελληνομαθής φιλόλογος από τον Λίβανο, απαγγέλλει το τραγούδι Μέρα Μαγιού στα ελληνικά και στα αραβικά, σε δική του μετάφραση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.Παναγιώτη είσται καταπληκτικός εδώ. Πάει και τελείωσε. Πολύ ωραία εκδήλωση. Φοβερός. Ανεπανάληπτος. Δυστυχώς όμως δεν το μέθαμε ότι θα παρουσιαζόταν μια τέτοια ωραία εκδήλωση. Δυστυχώς.Αλλά είσται ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ...Δαγκωτό Ανδριόπουλος.Να είσαστε καλά. Πολλά συγχαρητήρια....Δεν την χορταίνω την παράσταση.
Στ.Νίκος

Ανώνυμος είπε...

τι φωτογραφία εν καιρώ νηστείας τώρα! επιτρέπεται από τους Ιερούς Κανόνες;

Σ.Ρ.

Related Posts with Thumbnails