Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΦΩΤΟΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ







1. O Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο αναμένοντας τον Πατριάρχη.
2-3. Η μπάντα του Δήμου Πατρέων και μαθητές Δημοτικού Σχολείου κατά την Πατριαρχική πομπή προς το ναό του Πολιούχου Αγ. Ανδρέου.
4. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τον συμφοιτητή του θεολόγο Παναγιώτη Μαρτίνη, Άρχοντα Μ. Ιερομνήμονα της Μ.τ. Χ.Ε.
5. Ο Μέγας Αρχιμανδρίτης της Μ.τ. Χ.Ε. κ. Αθηναγόρας με την μητέρα του Μ. Αρχιδιακόνου κ. Μαξίμου την κ. Ελένη Βγενοπούλου.
6. Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος με τον φωτογράφο - δημοσιογράφο Νίκο Μαγγίνα, εκ της Πατριαρχικής συνοδείας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι συγκυρία! Δίπλα μου ακριβώς βρίσκεται το βιβλίο "Μεγάλες προσδοκίες"!

Ανώνυμος είπε...

Μα παντού μέσα είναι αυτός ο κ. Μαρτίνης. Έχει σχέσεις με όλες τις ηγεσίες Κωνσταντινουπόλεως από τη Ρώμη, Αθηνών, Αλβανίας, Αμερικής από το Οικοτροφείο της Ζωής. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Τελικά για να προοδεύσει κάποιος θα πρέπει να είναι φίλος του Μαρτίνη. Ας το ακούσει και η Βότση αν θέλει να δει άσπρη μέρα ας συνεργαστεί με τον Μαρτίνη μήπως και περπατήσει τίποτα. Και εγώ θα αρχίσω να πηγαίνω στο στέκι του για να τον πιάσω φίλο μήπως και δω κάτι καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

πρόσεξε ανωνυμε 10:15, θα σε ζηλέψουν όπως ζηλεύεις τον Μαρτίνη..

Ανώνυμος είπε...

Και ο Παναγιώτης ως φίλος του έχει μεγάλη πρόοδο από τότε που τον απέλυσαν από το Μοναστήρι. Μια απόλυση κάνει πάντα καλό …….

None είπε...

Μεγαλεία! Και πάσης νήσου Ζακύνθου!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω, γιατί τα έχετε με τον κ.
Μαρτίνη. Πάντως η καριέρα του ξεκί-νησε, ως έμμισθος ιδιωτικός καθηγη-
τής στο Γυμνασιακό παράρτημα Ερυμα-νθίας. Εκεί τον είχα καθηγητή για 1σχολικό έτος 1962-63. Ήταν αγαθών προθέσεων άνθρωπος και πολύ καλός καθηγητής. Και τη δουλειά του αγα- πούσε και τα παιδιά, αλλά και σα- φής στις παραδόσεις του ήταν. Από κει κατάφερε να φθάσει μέχρι σχολι-κός σύμβουλος. Τον έχω ακούσει αρ- κετές φορές από το "Λύχνο" και νομίζω ότι του ΑΞΙΖΕ εκεί, που έφθασε! Ας αφήσουν λοιπόν μερικοί τις ειρωνίες και τα κακεντρεχή σχό-λια εις βάρος του
Σ.Κων/νίδης. Παλιός μαθητής του και νυν συνταξιούχος καθηγητής.

Related Posts with Thumbnails