Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

"... κυκλοτερές μέγα τόξον έτεινε..."


- Αυτά είναι βέλη, όχι τα δικά μου. Ο Χρήστος Γιανναράς τους αποκάλεσε χθες σε εκπομπή της ΕΤ3 "βλαχαδερά από την Κύπρο"!!! Ο Κώστας Ζουράρις κάλεσε τον ηγούμενο Εφραίμ να αποσυρθεί πάραυτα σε Κάθισμα! Αγιορείτες μοναχοί με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής Δημ. Σιούφα και προς πολιτικούς γενικώς, καταγγέλλουν απίστευτα πράγματα για την δράση των "Εφραιμιτών" εν Αγίω Όρει. Ονομάζουν τον ηγούμενο Εφραίμ "οραματιστή" σαν την "Αγία" Αθανασία του Αιγάλεω! Την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, τίμησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος, όπως αναφέρεται στο περιοδικό"Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή", εκδ. Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Ιούλιος-Αύγουστος 2008, φύλλο 58, σ. 11. Και υπάρχει και σχετική φωτό! Ο Μητροπολίτης με την "Αγία"! Ήμαρτον Κύριε!!! Ήμαρτον!

- Η καλή δημοσιογράφος Νατάσα Μαρτσούκα στην εφημ. Η ΗΜΕΡΑ, διερωτάται σήμερα γιατί άραγε ο "Αντιδήμαρχος Πολιτισμού" Αλέξης Σκαρμέας κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το πρόγραμμα των Πρωτοκλητείων. Μα είναι απλό φιλτάτη Νατάσα. Διότι δεν υπάρχει πρόγραμμα. Αυτό που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή, την τελευταία, θα είναι ένα συνονθύλευμα του τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια. Δεν θα έρθει, ως φαίνεται, και η Αγία Ζώνη... Ο Πατριάρχης θα μπορούσε να έλθει και χωρίς Πρωτοκλήτεια. Άστα, μαύρα χάλια. Αλλά να είμαστε και ρεαλιστές. Τι να περιμένεις από Σκαρμέες; Το τίποτα. Και ...πολύ είναι... Τώρα τρέχει, υποτίθεται, να βρει χώρο για να στεγάσει το θέατρο, αλλά... Προτείνω να στεγαστεί στον σταθμό υποδοχής των προσφύγων, που μπορεί να γίνει σύντομα.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν; Ο προσεκτικός Νικόλαος της Λαμίας, την Αθανασία του Αιγάλεω;; Απίστευτο. Εάν μη ίδω ου μη πιστεύσω.

Ανώνυμος είπε...

Στείλε το δημοσίευμα γιατί φαίνεται απίστευτο

panagiotisandriopoulos είπε...

Aγαπητοί ανώνυμοι,
"άπιστοι Θωμάδες"!

Έχω το σχετικό δημοσίευμα σκαναρισμένο. Δεν θέλω όμως να το βάλω στο μπλόγκ μου για λόγους καθαρά αισθητικούς.
Το κείμενο στο περιοδικό της Μητροπόλεως Φθιώτιδος έχει ως εξής:

"Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος τέλεσε την Κυριακή 6 Ιουλίου στις Κατασκηνώσεις του Χριστιανικού Συλλόγου "Παναγία η Φανερωμένη" στη Παραλία Λειβανατών τον Αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας Περιόδου. Ο Σεβασμιώτατος τίμησε την Πρόεδρο του Συλλόγου αδ. Αθανασία Σάμαρη με το μετάλλιο των Φθιωτών αγίων της Μητροπόλεώς μας για την κοινωνική προσφορά του Συλλόγου".

Ανώνυμος είπε...

αλλα κι αλλα τα βγαζεις αυτο γιατι οχι; οσο για τα Πρωτοκλητεια μηπως βιαζζομαστε να τα κρινουμε; η χορωδια του Αγγελοπουλου θα ερθει; αν οχι τοτε ναι τιποτα τα Πρωτοκλητεια! Παναγιωτη μονο εσυ οταν ησουν γινονταν φοβερες εκδηλωσεις! ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΕΙΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ! ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ! ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ;ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛςΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ........... ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω Αθανασία
Θέλω Αθανασία
Θέ-λω Α-θα-να-σί-α!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΕΙΑ !
ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΕΙΑ!
ΘΕΛΩ ΠΡΩ-ΤΟ-ΚΛΗ-ΤΕΙ-Α !!!!!!!!!!! ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια, είναι τόσο άξια η επικαιρότητά μας ώστε να ζηλεύει κάποιος τους παρόντες;;;

Ανώνυμος είπε...

εμένα μου αρέσει περισσότερο η επικαιρότητα του Παναγιώτη κοιτάζοντας τις κατωτέρω φωτογραφίες...

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, λες ο ειδικός σε θέματα πολιτισμού κλπ να ζήλεψε τη δόξα του ἲεράρχη και την περίοδο των πρωτοκλητείων να τιμήσουμε την εν λόγω "ΑΓΙΑ" Αθανασία του Αιγάλεω!!!
Ημαρτον Κύριε...

Ανώνυμος είπε...

εγώ συμφωνώ απολύτως με τον Παναγιώτη:η πόλη μας αξίζει καλύτερους ανθρώπους με όραμα και σχέδιο. αυτά τα βλέπει κανείς πουθενά; τιποτένειες εκδηλώσεις και τις τελευταίας στιγμής..

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠ. ΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΚ ΡΩΜΗΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ- ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ" ΠΟΜΠΗ....ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΑ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ...), ΤΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ-ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(ΛΕΥΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...)ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΡΑΣ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θες συνανώνυμε 5:36;
Πρόσθεσε και την τραγική περικοπή της άλλοτε μεγάλης λιτανείας του Αγίου Ανδρέου στις 30 Νοεμβρίου.
Ο Βαλληνδράς το έκανε γιατί δεν μπορούσε πια. Αλλά ο νυν δεν επανέφερε το σωστό.
Ποιος διαμαρτυρήθηκε; Ο,τι θέλουν κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΝΩΝΥΜΕ; ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ; ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑΞΙ ΣΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ; ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ, ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΤΙ ΛΕΩ ΟΜΩΣ. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ). ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ; ΩΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ- ΕΝ ΜΕΡΕΙ- ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ 27 Σεπτέμβριος 2008 9:27 πμ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΑΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΙΤΑΝΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΚΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ! Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ..... ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΛΙΤΑΝΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ(ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ); ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ! ΕΔΩ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΚΑΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ή ΜΠΑΛΔΑΚΙΝΟ(ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΕΞ ΙΤΑΛΙΑΣ Ο ΟΡΟΣ) ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΤΑΝΕΥΟΥΝ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ(ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΤΟ 2000 ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ-ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ- ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ, ΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΑΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ, ΔΙΚΗΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ!). ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.... ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΦΟΔΡΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ...... ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ 2005 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ!!! ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΡΑΜΕ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν; Να έχει δημοσιευτεί η κατάπτυστη παρασημοφόρηση της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω από τον Μητροπολίτη της Φθιώτιδας από το καλοκαίρι του 2008 και να μην κουνιέται κανείς;
Δεν ντρέπονται που καταντήσαν την Εκκλησία οίκον εμπορίου;
Λέτε γι' αυτόν τον λόγο Εκείνος να τα έκανε γης μαδιάμ στο ναό λίγο πριν το Μαρτύριό Του; Για να τους προειδοποιήσει;
Δεν ντρέπονται που καταντήσαν την εκκλησία μεγαλοτσιφλικά;
Ήμουν από κείνους που είδα και έφριξα με την παρασημοφόρησή της -- φαίνεται μετά το Περιστέρι σειρά πήραν οι Λιβανάτες...

Related Posts with Thumbnails