Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

"Κλακέτα... και φύγαμε! Ταξίδια με νότες"

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιουλίου στην Πύλη Βηθλεέμ στο Ηράκλειο της Κρήτης, κινηματογραφική μουσική και τραγούδια ελλήνων και ξένων συνθετών, θα ερμηνεύσουν η Μαριμέλ Χρύση (φωτό) και η Λίντα Αθανασοπούλου, τη συνοδεία στο πιάνο του David McClurkin. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηρακλείου. Πρόκειται για την πρώτη παράλληλη εκδήλωση, απ' όσες θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές, στο πλαίσιο των θερινών προβολών.
Για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ηρακλείου «Βηθλεέμ» συνεχίζει τη λειτουργία του στη νοτιοανατολική χαμηλή πλατεία του προμαχώνα «Βηθλεέμ» των Ενετικών τειχών, για διάστημα εννέα εβδομάδων (από 14 Ιουλίου ως 6 Σεπτεμβρίου) όπου θα προβληθούν 28 ταινίες μεγάλου μήκους και 4 μικρού μήκους.

Η Μαριμέλ Χρύση είναι φίλη από την ...ένδοξη εποχή της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε κλασικό τραγούδι και κλασική φιλολογία, χωρίς η ίδια να αποπνέει διόλου κλασικισμό. Αντιθέτως, λυρική τραγουδίστρια αυτή, ασχολήθηκε αρκετά μέχρι τώρα με τη μουσική στο καμπαρέ και άλλες σύγχρονες εκφάνσεις του μουσικού θεάτρου. Βρεθήκαμε πρόσφατα στην Αθήνα μετά από είκοσι χρόνια! Ελπίζω να συνεργαστούμε σύντομα, ίσως σε πιο... κλασικά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails